Praktisch

Werkwijze

In de intake maken we kennis met elkaar en onderzoeken we je vraag en thema(‘s). We doen dit in gesprek en in een verkennende haptonomische oefening. Dit kan aanraak- en/of ervaringsoefening zijn, afhankelijk van je vraag en je wensen. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op en spreken evaluatiemomenten af.

Klachten
Tevens ben ik lid van de SCAG. Als u een klacht wilt indienen kunt u deze folder van de SCAG inzien voor meer informatie.

zintact_tariefTarieven en vergoeding

Haptotherapie
Het tarief voor haptotherapie is 75 euro. Een sessie duurt gemiddeld 45 – 60 minuten.

Behandelingen door een geregistreerde haptotherapeut worden door veel ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed, als je een polis hebt voor een aanvullende verzekering. Informeer voor de zekerheid wel bij je verzekeraar of dit zo is.

zin-tact nvpa

Ik ben registertherapeut RBCZ, en lid van de NVPA, lidnummer 104310.
KvK: 54977045, BTW nummer: NL00200079B77

Als registertherapeut binnen de RBCZ val ik onder het tuchtrecht van TCZ.

 

EMDR
Een EMDR-haptotherapie sessie duurt anderhalf uur. Het tarief is 95 euro. Als onderdeel van haptotherapie kan het gedeeltelijk vergoed worden bij een aanvullende ziektekostenverzekeraar.

Coaching
Voor coaching is het tarief afhankelijk van je (werk)situatie. De kosten kunnen soms worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering.  Voor meer informatie kun je contact met me opnemen.

Haptotherapie in water
Het tarief voor haptotherapie in water is ook 75 euro. Hiervoor gelden de zelfde vergoedingsmogelijkheden als voor “gewone” haptotherapie. Het is immers een specifieke werkvorm binnen de haptotherapie. Daarnaast komen de kosten voor de huur van het zwembad. Die zijn 35 euro. Vervoer kan eventueel geregeld worden. Bel voor de mogelijkheden. Voorlopig is haptotherapie in water alleen mogelijk op de laatste vrijdag van de maand, van 09.00u – 10.00u.

Workshops
Zin-tact Haptonomie Enschede verzorgt interactieve lezingen. en biedt haptonomische workshops aan – open inschrijving of ‘in company’ – rondom specifieke thema’s, of ter kennismaking met haptonomie, eventueel voor een bepaalde doelgroep. Deelname aan een workshop worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Neem voor de mogelijkheden, bijzonderheden of tarieven contact met me op.

Verhinderd?
Een afspraak kan kosteloos worden verzet of geannuleerd, per email of telefonisch tot 48 uur vóór de gemaakte afspraak. Daarna wordt 60% in rekening gebracht.

Privacybeleid
Privacybeleid website
Privacyregelement
Toestemmingsformulier