Praktisch

Werkwijze

In de intake maken we kennis met elkaar en onderzoeken we je vraag en thema(‘s). We doen dit in gesprek en in een verkennende haptonomische oefening. Dit kan aanraak- en/of ervaringsoefening zijn, afhankelijk van je vraag en je wensen. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op en spreken evaluatiemomenten af.

zintact_tariefTarieven en vergoeding

Haptotherapie
De intake kost 55 euro en wordt contant betaald. Het tarief voor vervolgbehandelingen is 70 euro. Een sessie duurt gemiddeld 45 – 60 minuten.

Behandelingen door een geregistreerde haptotherapeut worden door veel ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed, als je een polis hebt voor een aanvullende verzekering. Informeer voor de zekerheid wel bij je verzekeraar of dit zo is.

zin-tact nvpa

Ik ben registertherapeut RBCZ, en lid van de NFG, vakgroep VPMW. Ik ben tevens lid van de NVPA, lidnummer 104310.
KvK: 54977045

 

Coaching
Voor coaching is het tarief afhankelijk van je (werk)situatie. De kosten kunnen veelal van de belasting worden afgetrokken.  Voor meer informatie kun je contact met me opnemen.

Haptonomische massage
In een haptonomische massage pas ik haptonomische technieken toe om je te helpen meer ontspanning en vitaliteit te ervaren. Anders dan bij haptotherapie werken we niet met gesprek of ervaringsoefeningen. Haptonomische massage is bedoeld voor mensen die eerder haptotherapie deden.

Workshops
Zin-tact Haptonomie Enschede verzorgt interactieve lezingen. en biedt haptonomische workshops aan – open inschrijving of ‘in company’ – rondom specifieke thema’s, of ter kennismaking met haptonomie, eventueel voor een bepaalde doelgroep. Neem voor de mogelijkheden, bijzonderheden of tarieven contact met me op.

Verhinderd?
Een afspraak kan kosteloos worden verzet of geannuleerd, per email of telefonisch tot 48 uur vóór de gemaakte afspraak. Daarna wordt 60% in rekening gebracht.

Privacybeleid
Privacybeleid website
Privacyregelement
Toestemmingsformulier