Ontwikkelen creativiteit

Mindfulness en creativiteit (ontwikkeld in samenwerking met Zeelenberg Cursussen )

Workshop, open inschrijving, verenigingen, in company
Doelgroep: voor wie nieuwsgierig is naar wat er in open aandacht op de tast gevoeld en uitgedrukt kan worden.
Duur: (2x) 2.5 uur

N.B. Deze workshop kan ook uitstekend als team incentive of als (onderdeel van) een personeelsuitje georganiseerd worden!

Mindfulnesstraining leert je om aandacht te hebben, voor wat je waarneemt, voelt, denkt, in het hier-en-nu, zonder oordeel. Een hele simpele omschrijving van creativiteit die mij aanspreekt is ‘in beweging komen’. Elke beweging brengt immers een verandering tot stand, een mogelijkheid om iets anders te doen, iets op een andere manier te doen. Iets anders waar te nemen, te voelen en te denken. In deze workshop gaan we o.a aan de slag met voelboxen en blind kleien.

Doelen van deze workshop zijn: onderzoeken van hoe en wat we voelen; rust en aandacht; in het ‘hier-en-nu’ zijn, plezier, ontdekken, “op avontuur gaan”.

zintact_workshop_zangZijn waar je zingt en zingen wat je bent

Workshop, open inschrijving (minimaal 4),
Doelgroep: (koor)verenigingen, vriend(inn)engroepjes
Duur: 2.5 – 4 uur

We werken met eenvoudige ontspannings- en ademhalingsoefeningen, stemwerk- en ontmoetingsoefeningen, alleen en met elkaar. Doel van de workshop is niet direct om mooier te gaan zingen, maar om te onderzoeken hoe contact met je emoties en je lijf, adem, je gevoel voor ruimte, verbinding en balans jouw eigen geluid beïnvloeden.